עמדת סלט בר

עמדה אחת עם חומרי הגלם מונחים בכלי נירוסטה בגדלים שונים. הסלטים יוגשו לאורחים בקעריות אישיות. עמדת לחמי שאור בפריסה עצמית עם מגוון ממרחים.

 ירקות טריים (מלפפון, עגבנייה, פלפל, עגבניות שרי, פטריות, גזר, בצל)

עלי חסה (סלנובה, ערבית, עגולה)

עשבי תיבול (פטרוזיליה, כוסברה, נענע, בצל ירוק, בזיליקום)

עלים שונים (חרדל, גרגר נחלים, רוקט, תרד)

אפויים (בטטה, כרובית, ארטישוק איטלקי, שום קונפי, ברוקולי, אספרגוס, סלק)

אגוזים (שקדים, בוטנים, צנוברים, קשיו, אגוזי מלך, אגוזי לוז)

זרעים וגרעינים (חמנייה, דלעת, פשתן, שומשום שחור, שומשום מלא)

פירות יבשים (חמוציות, צימוקים, תמרים)

פירות טריים (מלון, אפרסק, משמש, שזיף)

תבלינים (זעתר בלדי, מלח ים, מלח ורוד, סומק, שאטה, קימל, לבנדר)

וויניגרטים (הדרים, לימון ושמן זית, פירות יער, בלסמי)

עמדת בצק פתוח למילויים שונים

מיקס דלעות אפויות וערמונים, בצלים מקורמלים וירוקים, פטריות שדה מגוונות, אגוזים ותרד, מיקס שרי צבעוני עם צנוברים ובזיליקום, חציל שרוף, קונפי שום ושאלוט

גריל ומעשנות

נקניקיות סויה מעושנות, המבורגר פטריות ובצל על הגריל, רוסטביף אפוי ועל הגריל, קבב שעועית שחורה וצ’ילי, צ’יפס סלק, צ’יפס גזר, צ’יפס בטטה, צ’יפס תפוח אדמה, צ’יפס ארטישוק ירושלמי, רוטב קונפי שום, קטשופ, חרדל, טחינה, כרוב כבוש, קורנישון, בצלי פנינה, חלפיניו כבוש

קציצות, רטבים ופחמימות

פרחי זוקיני צרובים על פלנצ’ה במילוי קרם אגוזים

סלקים שלמים אפויים עם סוכר חום במילוי פיסטוקים, בלסמי מצומצם ובצל ירוק

קציצות חומוס ופול

טופו פריך בציפוי גרמולטה

קרם קוקוס וקליפת לימון

קארי הודי ירוק

רוטב עגבניות טריות עם זיתי קלמטה ובזיליקום

רוטב טחינה הר ברכה

תבשיל חיטה אפויה בקרם קוקוס, למון גראס ולימונים

תפוחי אדמה אפויים בשלמותם ואז קצוצים עם מלא אורגנו טרי ושמן זית

ירוקים (אספרגוס, ברוקומיני, אפונה צרפתית, מנגולד) מוקפצים בשמן זית ומרווה

קינוחים

קרטיבים מפירות טריים, טפיוקה עם קרם מנגו, מלבי טבעוני ודובדבני אמרנה, שוקולד בראוניז וקרם שוקולד, קפה מבושל בקומקום, תה עשבים טריים חלוט במקום

תפריטים נוספים

WhatsApp chat