סדנת קונדטוריה חדשה במסגרת “שף נודד” אשר תעניק לכם טעימה מעולם הפטיסרי הצרפתי הקלאסי עם טוויסטים מודרניים.

בסדנה נלמד להכין:

טארט לימון ונענע בבנייה קצת שונה

פבלובה עם קרם אנגלייז וניל וקולי פירות יער

מוס שוקולד אוורירי עם קרם קרמל מלוח ומיקס אגוזים מקורמלים

לבחירה:

פחזניות בציפוי קרמל פריך במילוי קרם פטיסייר וניל קלאסי

או

כדורי פררו רושה בוטנים

*בסדנה יהיו שינויים ואדפטציות בהתאם למיקום הנבחר באם בתוך בית או בשטח פתוח.

סדנאות הבישול שלנו

WhatsApp chat