מה נלמד לבשל?

קיש לורן, עוף בנוסח קורדון בלו, ביף בורגיניון, אנה פוטטו, קרם ברולה, גרטן פירות יער.

המטבח הצרפתי הוא מהמטבחים האהובים והמוכרים בעולם והכרתו מהווה אבן דרך עבור כל חובב\ת המבקש\ת להבין לעומקו מהם סודות הבישול הקלאסי. סדנת הבישול הצרפתי של שף נודד מוגשת לכם למעשה כהצצה לבסיס הידע הקולינרי בו עושה השף שימוש בעת תיכנונה והכנתה של כמעט כל ארוחה.
במהלך הסדנה נלמד להכיר את מאפיניו של המטבח הצרפתי, הכל מהרעיון הפשוט של שימוש בחומרי גלם. מקומיים, איכותיים וטריים, דרך השימוש במרכיבים הייחודיים המוכרים של המטבח הצרפתי, וכלה בהכרת שיטות העבודה הייחודיות והיעילות (על אף מורכבותן) שהתפתחו במסגרת מטבח זה לאורך שנים רבות.

סדנאות הבישול שלנו

WhatsApp chat