מה נלמד לבשל?

קרוסטיני שום ועליו שכבות של זוקיני וחצילים קלויים בקרם כוסברה

קרם פולנטה מתירס טרי עם פרמזן ופטריות פורטובלו צלוית

גלילת ירקות קלויים עם גבינת בושה על סלט עשבי תיבול ולימון כבוש

סלט אנטיפסטי על דלעת קלויה עם גבינת רוקפור וסילאן

קרפצ’ו סלק עם גבינת בושה פלחי הדרים עלי בזיליקום וחומץ פטל מצומצם

רביולי במילוי קרם כרישה עם בוטנים פיקנטיים ברוטב שאלוט סגלגל

מיני טארטלטים עם פירות העונה

אגסים מבושלים ביין במילוי קרם שקדים ורוטב שוקולד

למרות הדעה הרווחת, בישול ללא בשר הוא אתגר משמעותי ודורש מהמבשל/ת להכיר טכניקות בישול מתקדמות. הרעיון מאחורי תפריט מוצלח לארוחה ללא בשר הוא ליצור אצל הסועדים את העונג שבסעודה טובה, מבלי להתנצל על היעדרו של מרכיב כזה או אחר. על מנת להעמיק את הניסיון והידע בהכנה ובבישול של מנות מגוונות המבוססות על ירקות וגבינות, מציע שף נודד ללקוחותיו סדנת בישול צמחוני. במסגרת הסדנה נכיר מגוון סגנונות ומרכיבים ובעיקר אופני שילוב שונים בין הנ”ל שיאפשרו לנו לפתח את הכישורים הדרושים להגשה מוצלחת של ארוחה צמחונית.

סדנאות הבישול שלנו

WhatsApp chat