ארוחה בת שש מנות ייחודיות המוגשות לשולחן

לחתונה או לאירוע מיוחד המשלב את מסורת המטבחים האירופאים הקלאסיים עם ניחוחות מהגליל ומהמטבח המזרח תיכוני.

אפרטיף

דואט של עגבניות לחות ופרמזן על קרקר שקדים

מנת פתיחה

רביולי מבצק יין אדום, במילוי פילה בקר קצוץ ובזיגוג בלסמי וניל

מנה ראשונה

מילפיי לברק וחציל עם ממרח זיתי קלמטה בקציפת פורצ’יני וכמהין

מרענן

סורבה ליצ’י עם קולי נענע

מנה עיקרית

קומבינציה של צלע טלה ותבשיל טלה עשיר, המוגשת עם פירה סלרי על מצע של עלי תרד

קינוח

שכבות של תפוחים מקורמלים וקרם גבינה עשיר ברוטב וניל

תפריטים נוספים

שינוי גודל פונט
קונטרסט