מלצרים מסתובבים בין האורחים ומגישים מנות אישיות

פירות העונה אפויים על שיפוד רוזמרין ומוגשים לצד סלט ירוק רענן

אנטיפסטי קצוץ על לחם איטלקי מתובל

טונה צרובה בציפוי פלפל שחור על סלסת עגבניות טריות

סלמון בכבישה עצמית על וילאם פוטטו וקרם יוגורט מצומצם

קונוס פיש אנד צ’יפס עם מטבל מיונז של פלפלי שאטה ופלפלי מדגסקר

פטה כבד על פיננסייר מעוטר בשבבי שקדים קלויים

נתחי סינטה צלויים על ספגטי זוקיני טרי

טירמיסו אמרטו בכוס אספרסו

מיני טארטלטים

טראפלס שוקולד לבחירה

תפריטים נוספים

שינוי גודל פונט
קונטרסט