האוכל מוגש בכלי חרס גדולים למרכז השולחן

מנות ראשונות

עגבניות שרי צלויות על אבן בזיגוג של חומץ פטל מצומצם ועל מצע עלי רוקט טריים

גלילת ירקות קלויים וגבינת עזים בניחוח בזיליקום, המוגשת ברוטב פלפלים אדומים

סביצ’ה דג ים עם צ’ילי אדום, מלפפון, שמן זית ולימון

סלט עשבי תיבול עם מטבעות דקים של צנונית בווינגרט לימוני

מנות עיקריות

ביף בורגיניון של שייטל וירקות שורש, מבושל ביין מרלו ומוגש עם תבשיל חיטה אפויה

לוקוס אפוי בציפוי פריך של דורום ומרווה, על מצע של ריזוטו דלעת ורוטב זעפרן

שוק טלה עם ציר בקר וסילאן על מצע עדשים שחורות, חמוציות ותפוחים מיובשים

קינוחים

אגסים אפויים בקרם אגוזים ושקדים

קרם ברולה ענק המוגש למרכז השולחן

טארט גנאש שוקולד חלב וקרם שוקולד מריר

תפריטים נוספים

שינוי גודל פונט
קונטרסט