גדלתי בחווה במושבה החקלאית יבנאל, כך שהחיבור לקרקע ולטעמים הגליליים היה חלק בלתי נפרד ממני כבר בילדותי. גם היום בתור שף פרטי אני חוזר וחוקר מחדש חוויה זו ומשלב אותה בעבודתי תוך שילובה עם ניחוחות וטעמים חדשים.

אהבתי לאוכל הובילה אותי ללימודים בבית הספר Le Cordon Bleu שבסידני אוסטרליה, שם הבנתי סופית שבישול הוא ייעודי בחיים. כבר בשלב זה התחלתי לפתח את הרעיון של שף נודד כשירות שף פרטי ובעקבות כך המשכתי לבית הספר למלונאות SHMS שבשוויץ. שם הוספתי לרקע הקולינרי שלי את מסורת המטבח הצרפתי, כמו גם ידע וניסיון בהפקת אירועים.

במהלך דרכי המקצועית עבדתי במקומות רבים בארץ ובעולם, בהם מסעדה איטלקית בסידני, מסעדת הדגים Deca בתל אביב ומסעדת מלון Benvengudo שבפרובנס – מלון בוטיק שעל מטבחו מנצחים השפים פטריק פנדו ואריק סאפה בעל שלושה כוכבי מישלן. כיום אני מאושר לחלוק איתכם את אהבתי – בישול עם ניחוח כפרי.

קצת ממה שאנחנו מציעים

שינוי גודל פונט
קונטרסט