האהבה שלי לאוכל התחילה עוד בימי ילדותי. גדלתי בבית מלא ריחות וטעמים. תמיד אהבתי לבלות במטבח עם שתי הסבתות. סבתא לונה, ילידת בולגריה, הייתה מכסה את כל הרהיטים בדפי פילו טריים תוצרת ידה וסבתא ברטין, ילידת עיראק, רקחה כל שבוע סירים מלאים בפאצ’ה וחשווה.

אהבה זו הובילה אותי ללמוד קולינרה בתדמור, שם נפתח בפניי עולם והבנתי סופית שבישול הוא דרכי בחיים. עם סיום הלימודים השתלבתי בעבודה במסעדות מובילות ומגוונות בתל-אביב, ביניהן מסעדת הדגים DEKA, צפרה – מסעדה אסייתית ויועזר בר יין – חלוצה בתחום הגורמה הצרפתי.

המטבח הצרפתי כבש את לבי. מטבח מוקפד עד לפרטים הקטנים ביותר, המבוסס על חומרי גלם איכותיים וטריים, שיטות עבודה יצירתיות. מטבח ללא פשרות שמכבד את חומרי הגלם

חווית הבישול והאהבה לאוכל שבנוף ילדותי הובילה אותי לעבודתי כשף ומאפשרת לי לשתף ולשמח אחרים בחוויות קולינרייות יחודיות ומרגשות.

קצת ממה שאנחנו מציעים

שינוי גודל פונט
קונטרסט