מה נלמד לבשל?

סביצ’ה דג ים חורפי עם הדרים וברנדי

ברבוניות פריכות על סלט לימון כבוש ופטרוזיליה

רביולי מוס לוקוס ברוטב חמאת מרווה

סלמון קונפי על קוויאר עדשים שחורות ופניני עגבניה

מולים קנדים ברוטב שאלוט לימוני

שרימפס עם וניל מונחים על אגסים צרובים בתפוזים

פילה מוסר ים צרוב על הגריל מונח על פולנטה מתירס טרי

אגסים מבושלים ביין מרלו במילוי קרם שקדים ורוטב שוקולד

מיני טאטלטים עם פירות העונה

דגים הם מהמרכיבים המורכבים ביותר להכנה ולהגשה. בתפריטים רבים מהוות מנות הדגים מקום מכובד בין המנות העיקריות ומהוות אופציה בריאה יחסית וטעימה במיוחד במסגרת זו. בכדי להעמיק את הידע עם המאפיינים השונים של הדגים השונים, ובכדי להרחיב את ההיכרות עם המנות השונות שניתן לבשל באמצעותם, מציע השף הנודד סדנה חוויתית לבישול דגים. במסגרת סדנת הדגים נכיר בין היתר את סוגי הדגים השונים, אופני הבישול, דרכי החיתוך ועוד.

סדנאות הבישול שלנו

שינוי גודל פונט
קונטרסט